Bunes Recovery Senter

Kontaktpersoner

 • Jan Atle Gjemble
  Jan Atle Gjemble Stifter og aktivitetsleder

  Jan Atle har et brennende ønske om å hjelpe ungdommer å endre kurs og å kjenne glede og mestring i livet. Han har idrettsbakgrunn fra enduro og motocross i tillegg til fotball og skihopping. Jan Atle er opptatt av å sette seg mål og jobber målbevisst for å nå dem. Han har et smittende engasjement og en ukuelig ståpåvilje, han ser utfordringer der andre ser problemer. Som gründer av Bunes har han hjerte for både stedet, ungdommene og de som jobber her.

 • Knut Rinden
  Knut Rinden Daglig leder

  Knut Rinden har lang og bred ledererfaring fra det private næringsliv, organisasjonslivet og idretten. Som leder i privat sektor har han primært erfaring fra logistikk og distribusjon, men også med salg og markedsansvar.

   

  Rindens organisasjonserfaring spenner seg fra valgt leder i store nasjonale interesseorganisasjoner som Dysleksi Norge, til valgt leder lokalt i bransjeorganisasjoner som Logistikkforeningen og lederverv i eksempelvis FAU og borettslag. Han har også leder- og trenererfaring fra fotball og langrenn.

  I tillegg har Knut Rinden vært kursholder og foredragsholder for barn, ungdom og voksne med psykisk helse i et forebyggende perspektiv som spesialfelt.

 • Runo Lilleaasen
  Runo Lilleaasen Styreleder

  Ved siden av vanlig prestetjeneste har Runo arbeidet med omsorg og utdanning innenfor barnevern, rus og helse nasjonalt og internasjonalt.

  Han har vært rektor ved Haugetun folkehøyskole og Høyskolen Diakonova og har lang styreerfaring fra bl.a. Lovisenberg diakonale sykehus og Stiftelsen Blå Kors i Fredrikstad.